1. Welcome to the #1 Gambling Community with the best minds across the entire gambling spectrum. REGISTER NOW!
  2. Have a gambling question?

Post it here and our gambling experts will answer it!
    Dismiss Notice
  3. Discussions in this section are assumed to be EV- as they are outside of the Advantage Play section. For EV+ discussions, please visit the Advantage Play section.
    Dismiss Notice

Poker Tema na Srpskom jeziku za CardsChat clanove

Discussion in 'Poker Forum' started by lulu pk, Nov 14, 2015.

1. lulu pk

lulu pk Guest

Hvala vam sto ste nam se pridruzili na CardsChatu!

Napravili smo ovaj theard u nadi da ce vam pomoci da se osecate ugodnije i da na vasem maternjem jeziku postavite pitanja vezana za online poker,online sobe,besplatne CardsChat turnire(freerolls) i sve ono sto bi moglo da vas zanima vezano za ovaj forum.

Primetili smo da se deo nasih clanova iz Srbije,Hrvatske i Bosne ponekad ne snalazi bas najbolje na Engleskom jeziku i ne mogu da pisu postove od samog pocetka.

Svi smo mi deo ovog foruma zbog toga sto volimo da igramo online poker.CardsChat organizuje veliki broj onlline besplatnih turnira neke od njih mozete igrati odmah a mi vam mozemo pomoci da se kvalifikujete za njih.

Ja sam Lidija i bice mi drago da odgovorim na bilo koje vase pitanje:)

Source.

2. IDPA

IDPA Active Member

One would think that the auto-bot that grabs these messages would at least take a quick look at them before posting.

But then that's just me.

i

Share This Page